La Nit Europea de la Recerca a la ciutat de Lleida

Descarregar Pdf

Xarxes socials. Podeu seguir els hashtags, penjar fotos i comentaris a les xarxes socials i Twitter:

#NitEuropeadelaRecerca

#NitdelaRecerca

#ResearchersNight

#RecercaUdL

El darrer divendres del mes de setembre se celebra a moltes ciutats d’Europa la Nit Europea de la Recerca (Researchers’ Night), amb la finalitat d’apropar la ciència, la recerca i la tecnologia a la ciutadania. Aquest any celebrarà el seu tretzè aniversari i a Catalunya, sota el lema La recerca, patrimoni de tothom, tindrà lloc activitats divulgatives el divendres 28 i el dissabte 29 de setembre a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Blanes i Vic, d’entre altres localitats.

La Nit de la Recerca a Catalunya està organitzada per la Universitat de Barcelona (UB); Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Universitat de Girona (UdG); Universitat Rovira i Virgili (URV); Universitat de Lleida (UdL) i l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal). Els actes estan recolzats per la Comissió Europea com a part de les Accions Marie Curie, un programa per potenciar carreres del personal investigador europeu.

La organització de les activitats que concerneixen la Universitat de Lleida i els seus centres de recerca recau sobre el GREiA Research Group.

Com ara s’ha fet en cada edició de La Nit dels Investigadors de la UdL, enguany recordem que les activitats que organitza la Universitat de Lleida són gratuïtes. No obstant això, és necessària, per temes de logística i organització del GREiA Research Group, la inscripció a les activitats i als tallers. Fem saber també que lesinscripcions per registrar-se a les activitats de la Nit Europea de la Recerca a Lleida ja es troben obertes clic aquí. Les places són limitades, per tant, recomanem fer la inscripció amb temps.
 

Informació dels tallers i franges horàries de l’INDEST el divendres, 28 de setembre:

Què i com es menjava a la Prehistòria? Taller a càrrec de Natàlia Alonso (grup de recerca 3DPATRIMONI, IP: Joan B. López) Horaris: 1a sessió: 17.00 – 18.00; 2a sessió: 18.30 – 19.30 h.

L’Aprenentatge Servei al teu abast! (ApS) Taller a càrrec de Deli Miró (grup de recerca GESEC, IP: Fidel Molina) Sessió de 17.30 – 19.00 h

Emocionar-se amb el joc tradicional Taller a càrrec de Pere Lavega (grup de recerca GIAM de l’INEFC Lleida, IP Pere Lavega) Sessió de 19.00 – 20.00 h

Learning to learn English xerrada-debat a càrrec de Josep Maria Cots i Montserrat Irún (Cercle de Lingüística Aplicada, IP Enric Llurda) Sessió de 19.00 – 20.00 h.

En els propers dies anirem informant dels espais i aules en els quals es desenvoluparan les activitats del 28 de setembre. Totes les activitats que es desenvolupin el 28 de setembre tindran lloc al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont i són activitats pensades per a tots els públics.

Al llarg de l’esdeveniment i de totes les jornades, tota la informació es pot trobar actualitzada al web de la Researchers Night que manté en actiu el GREiA:

http://researchersnight.udl.cat/

Més informació a:
GREiA UdLhttp://www.greia.udl.cat/
Notícia a la UdLhttp://www.udl.es/ca/serveis/oficina/Noticies/Construccion-sostenible-cultivos-in-vitro-y-biosensores-en-la-Noche-de-los-Investigadores/
Programa d’Activitats 2018http://researchersnight.udl.cat/static/programa2018.pdf

Estigues a la última de totes les novetats seguint aquests comptes de la UdL: 
Twitter Escola Politècnica Superior (EPS)https://twitter.com/EPS_UdL
Twitter GREiAhttps://twitter.com/GreiaUdl
Twitter INSPIREShttps://twitter.com/InspiresUdL